|

50 κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

SHARE IT

Υπάρχουν πάντα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έχουν περάσει επιτυχώς τη δοκιμασία του χρόνου και δεν εμφανίζουν κανένα ίχνος φθοράς.

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι πολύπλοκοι οργανισμοί.

Στην καλύτερη περίπτωση, οι κλασικοί ύμνοι φαίνεται να βρίσκουν πάντα την αδύνατη ισορροπία ανάμεσα στη διαχρονικότητα και τη νοσταλγία, καταφέρνοντας να εισχωρήσουν σε μία μεγαλύτερη, συλλογική μνήμη ενός ζεστού συναισθήματος.

Στον αντίποδα, τα Χριστούγεννα έχουν εμπνεύσει επίσης περισσότερα τραγούδια από ό,τι οι υπόλοιπες 364 ημέρες του έτους. Ο καθένας προσπαθεί να αφήσει το σημάδι του στην ιστορία. Η πλειοψηφία είναι remakes των κλασικών τραγουδιών των Χριστουγέννων, αλλά υπάρχουν και ολοκαίνουργια Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυκλοφορούν κάθε χρόνο.

Η δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού που θα γίνει επιτυχία, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Ειδικά λόγω της νοσταλγίας που υπάρχει. Όλοι συνδέουμε τα τραγούδια αυτού του είδους με αγαπημένες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα τραγούδια των Χριστουγέννων τείνουν να μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και αυτό είναι κάτι που είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Αλλά για όσους καλλιτέχνες που το έχουν κατορθώσει, σημαίνει ότι εκείνοι και οι απόγονοί τους θα συλλέγουν τα έσοδα από δικαιώματα για μία ζωή.

Εκτός από τα τραγούδια που ακούμε συνέχεια στα ραδιόφωνα, στα εμπορικά κέντρα και στα καταστήματα, θα υπάρχουν πάντα αυτές οι κλασικές επιλογές που έχουν περάσει επιτυχώς τη δοκιμασία του χρόνου και δεν εμφανίζουν κανένα ίχνος φθοράς.

Εάν σας αρέσουν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα, η ακόλουθη λίστα με πενήντα επιλεγμένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι ό,τι πρέπει για εσάς.


ΠΗΓΗ: hitchannel