Δύσκολες ώρες για τον pop star Justin Bieber

SHARE IT

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Justin Bieber , με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο instagram του , μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ο ίδιος προσεύχεται , μαζί του είναι ο kanye West και ο manager του Scooter Braun.

justininsta.jpg

Ο ίδιος έγραψε:

«Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω λιγάκι, ελπίζοντας πως όσα περνάω θα έχουν απήχηση σε εσάς. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Νιώθω φοβερά αποκομμένος και περίεργα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Πάντα συνέρχομαι οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να σας μιλήσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα».

Δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι ο 25 χρόνος τραγουδιστής αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα είχε ξεκινήσει και ψυχοθεραπεία.

«Ο Justin κάνει ψυχοθεραπεία για την κατάθλιψη, κάτι με το οποίο παλεύει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν είχε κανονική παιδική ηλικία λόγω της τεράστιας φήμης του και παλεύει με το γεγονός πως θέλει μια κανονικότητα. Ένιωσε πως ήθελε ένα συναισθηματικό ρεγουλάρισμα και με την βοήθεια της γυναίκας του, συγγενών και φίλων, ζήτησε βοήθεια», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Πραγματικότητα η ένα επικοινωνιακό trick ? , το σωστό βέβαια είναι τα εν οίκω μη εν δήμω το οποίο και φυσικά δεν ισχύει στην σημερινή εποχή.

Όπως και να έχει ευχόμαστε περαστικά.