|

Ερωτική εφαρμογή απογειώνει τις φαντασιώσεις σας

SHARE IT

Πιο πικάντικη σεξουαλική ζωή υπόσχεται ένα νέο ερωτικό παιχνίδι, που κυκλοφορεί μέσω εφαρμογής.

Ο λόγος για την εφαρμογή XConfessions, που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Η εφαρμογή είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι φαντασίας που απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάζουν κάτι καινούριο στο υπνοδωμάτιο. Έχει σχεδιαστεί να παίζεται από ζευγάρια, καθώς κάθε σύντροφος που τη χρησιμοποιεί έχει τη δυνατότητα να πάρει ιδέες ανάμεσα από εκατοντάδες ερωτικές φαντασιώσεις.

Εάν ο χρήστης ενδιαφέρεται για μια φαντασίωση, πιέζει την εικόνα της εφαρμογής προς τα δεξιά, ενώ εάν όχι, προς τα αριστερά. Όταν και οι δύο χρήστες-σύντροφοι πατήσουν προς τα δεξιά, η κάρτα με τη φαντασίωση προστίθεται στην «τράπεζα» του ζευγαριού.

«Η εφαρμογή προβάλλει κάρτες για όλα τα γούστα. Από παιχνίδια ρόλων μέχρι σεξουαλικές προκλήσεις, υπάρχουν φαντασιώσεις κατάλληλες για κάθε ζευγάρι», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι ο σχεδιασμός διευκολύνει τα ζευγάρια να συζητήσουν για τις ερωτικές τους επιθυμίες. «Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που ντρέπονται να μιλήσουν ανοιχτά για τις φαντασιώσεις τους ή για όσους θέλουν να κάνουν πιο πικάντικα πράγματα στο κρεβάτι», επισήμανε.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και προς το παρόν διατίθεται από το App Store.