|

Η Dua Lipa μιλάει για τα social media

SHARE IT

Η Dua Lipa μίλησε για την χρήση των social media , μπορεί να μας φαίνεται περίεργο γιατί συνήθως οι stars τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσαν να μας δείχνουν μια διαφορετική εικόνα.

Η Dua δεν το κάνει , μίλησε λοιπόν για τα socials τα οποία έχουν τα υπέρ και τα κατά τους , τα θετικά είναι ότι είναι πηγή έμπνευσης και επικοινωνίας , αλλά τα αρνητικά είναι ότι μπορούν εύκολα να μειώσουν την αυτοεκτίμηση και την εικόνα ενός ατόμου.

"Μερικές ημέρες, δε διαβάζω καν τα σχόλια και άλλες, αισθάνομαι λίγο περισσότερη ευάλωτη και βουτάω μέσα σε αυτά, ψάχνοντας για κάτι που ούτε καν θέλω να δω στην πραγματικότητα. Είναι σίγουρα έτσι η ανθρώπινη φύση, δεν πρόκειται να το κρύψω. Δε θα το αποφύγω, θέλω όλοι να ακούσουν πως είμαστε άνθρωποι και περνάμε ακριβώς τα ίδια. Τα Social media μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικό εργαλείο και να είναι διασκεδαστικό να μοιράζεσαι πολλά, όμως μπορούν να γίνουν και ένας χώρος αναπαραγωγής μίσους και άγχους".

Και είναι φυσιολογικό , ζούμε μια εικονοποίηση , του να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε μια χαρά,ενώ η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.