|

Η Kardashian θα είναι λιγότερο προκλητική το 2020

SHARE IT

Τελειώνει σιγά σιγά η δεκαετία και αποφάσισε να αλλάξει ρότα; Ίσως. Η ίδια λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει να βγάζει sexy πόζες στο Instagram, και λογικό είναι αφού είναι μητέρα 4 παιδιών , η ίδια λοιπόν αναφέρει ότι κάνοντας ένα γρήγορο scroll το μόνο που βλέπει είναι φωτογραφίες πιο ‘’αποκαλυπτικές’’.

"Είχα αυτή τη συνειδητοποίηση. Κατάλαβα πως δεν μπορώ ούτε να σκρολάρω στο instagram μπροστά στα παιδιά μου, χωρίς να έρθει κάτι γυμνό μπροστά μου, συμβαίνει σχεδόν συνέχεια. Και σίγουρα έχω συμβάλλει σε αυτό. Το πιο θρυλικό μου εξώφυλλο είναι αυτό στο περιοδικό Paper, όπου φαίνομαι λαδωμένη να σκίζω το φόρεμά μου. Από την άλλη, όμως, σκέφτομαι πως πηγαίνω στο Λευκό Οίκο και την επόμενη μέρα ποστάρω μία τρελή μπικίνι φωτογραφία και ελπίζω να μην τη δουν, γιατί πρέπει να πάω ξανά εκεί την ερχόμενη εβδομάδα", αναφέρει η Kim K..

Μπορεί να έχτισε το όνομα της από ένα τηλεοπτικό reality, και μια ταινία ερωτικού περιεχομένου αλλά η Κim θέλει να γίνει δικηγόρος , και μάλιστα και πολύ μάχΙμη ,θέλει να ασχοληθεί ,με μεταρρυθμίσεις στο κομμάτι των φυλακών. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως η ίδια λοιπόν έγραψε,

"Αφήστε με να δουλέψω τα επόμενα δέκα χρόνια, χτίζοντας τα brands μου και ίσως μία μέρα σε δέκα χρόνια από τώρα, να σταματήσω να είμαι η Kim K. και να γίνω δικηγόρος. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει τι με ενδιαφέρει περισσότερο, κανένας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων δε θα μου έλεγε ποτέ να ασχοληθώ με τις μεταρρυθμίσεις των φυλακών".