|

Η Lady Gaga πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

SHARE IT

Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεται μην πάει αλλού το μυαλό σας !

Η Lady Gaga μετά από πολύ καιρό θέλησε να δώσει τέλος σε κάθε φήμη που κυκλοφορούσε για εκείνη και τον Bradley Cooper.

Να θυμίσουμε ότι κατά 100% η Gaga ήταν ο λόγος χωρισμού του Bradley από την Ιrina Shayk. Όχι ότι είχαν σχέση αλλά υπήρχε τόσο έντονη φημολογία μετά το Star is Born και το τραγούδι Shallow.

 

gaga-T9KS3.jpg

Σε συνέντευξη που έδωσε είπε πως όλο αυτό ήταν ένα προϊόν φτιαγμένο ειδικά για να ‘’προκαλέσει’’

"Θέλαμε να δείξουμε ένα love story. Για μένα, ως performer αλλά και ως ηθοποιό, φυσικά και ήθελα το κοινό να πιστέψει πως είμαστε ερωτευμένοι και ήθελα όλοι να νιώσουν αγάπη στα Oscars. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το συναίσθημα μέσα από τον φακό της κάμερας, σε κάθε τηλεόραση που θα φτάναμε και δουλέψαμε σκληρά για αυτό, για μέρες ολόκληρες. Σκηνοθετήσαμε και οργανώσαμε καθετί, ήταν όλο κουρδισμένο σαν performance".

Ναι βρε Lady αλλά χάλασες και την σχέση του ανθρώπου!

Σημασία έχει ότι τέλος ανάμεσα στις φήμες για σχέση Gaga – Cooper !

Aλλά επειδή αγαπάμε την Lady Gaga δεν κρατάμε κακία. Μην ξεχνάμε όλα αυτά που έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο , αν θυμάστε τη συνέντευξη της μητέρας της για τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αντιμέτωπίσει. Η ίδια μάλιστα μίλησε ανοικτά γιαυτά.

"Κάποτε πίστευα πως δεν υπήρχε γυρισμός από το ψυχολογικό τραύμα που είχα υποστεί. Αισθανόμουν σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό πόνο. Και τα χάπια λειτουργούν, αλλά χρειάζεται να κάνεις και ψυχοθεραπεία, για να μπορέσουν πραγματικά να δουλέψουν, αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να κάνεις εσύ"