|

Η Lady Gaga στο πλευρό του Bradley Cooper στην ταινία “A Star is Born” – Είναι αγνωριστή!

SHARE IT

Η mother monster όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! 

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παρακολουθήσουμε την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Bradley Cooper στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η Lady Gaga.

Ναι ναι καλά διαβάσατε! Η ταινία “A Star is Born” είναι ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος της Gaga και θέλουμε να έρθει τώρα το Φθινόπωρο για να πάμε να τη δούμε!

Στην ταινία, ο Bradley Cooper ενσαρκώνει έναν διάσημο τραγουδιστή της country, η επιτυχημένη καριέρα του οποίου έχει πάρει την κάτω βόλτα. Όλα αλλάζουν όμως όταν γνωρίζει την Ally, την οποία θα υποδυθεί η Lady Gaga, μια καλλιτέχνιδα που παλεύει για το ταλέντο της.

“Σχεδόν όλοι μου έχουν πει πως τους αρέσει ο τρόπος που ακούγομαι όταν τραγουδάω αλλά δεν τους αρέσει η εμφάνιση μου” είναι μια από τις ατάκες της και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως οι 2 πρωταγωνιστές παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες και πως η ταινία θα σκίσει!lady-gaga-movie1.jpg

Το “A Star is Born” στο οποίο πρωταγωνιστεί η Lady Gaga, είναι το 4ο remake της ταινίας, η οποία είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά το 1937. Έπειτα, προβλήθηκε ξανά το 1954 με την Judy Garland και τον James Mason και το 1976 με πρωταγωνιστές την Barbra Streisand και τον Kris Kristofferson.

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Bradley Cooper και της Lady Gaga εδώ: