Ποιά η θέση της Paris Jackson στην κόντρα για τον Michael Jackson;

SHARE IT

Ένα ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Michael Jackson όταν ήταν παιδιά ήταν αρκετό για να κλονίσει την εικόνα του θρύλου της μουσικής βιομηχανίας.

Στο προσκήνιο λοιπόν με αφορμή το γεγονός αυτό, έρχονται και τα στενότερα οικογενειακά πρόσωπα του Michael Jackson με την κόρη του Paris να μην παίρνει ανοιχτά θέση γι’αυτά που έχουν ειπωθεί για τον πατέρα της. Η ίδια στο Twitter σημείωσε πως «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω το οποίο δεν έχει ήδη ειπωθεί προς υπεράσπιση». Ακόμη αναφέρθηκε στο ρόλο του ξάδερφού της Taj ,ο οποίος κάνει μία εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» υποστηρίζοντας ότι: «κάνει μόνος του μία τέλεια δουλειά και τον υποστηρίζω».

Το θέμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που αμερικανικά μέσα διέδωσαν μέχρι και την είδηση απόπειρας αυτοκτονίας για την Paris Jackson ως άμεση  απάντηση για τα όσα έχουν ακουστεί για τον πατέρα της. Η κόρη του σταρ της ποπ διέψευσε άμεσα τα δημοσιεύματα και έγραψε στο Twitter «ψέματα, ψέματα, ψέματα, θεέ μου πόσα ψέματα».