|

Τέλος στην κόντρα Katy Perry – Taylor Swift

SHARE IT

Τέλος έδωσε στην κόντρα Katy Perry και Τaylor Swift η ίδια η Κaty. H 34 ετών τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε ρε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλία και συγκεκριμένα είπε.

«Ήταν κατά κάποιον τρόπο μία διαδικασία. Όταν ξεκίνησε το “Reputation Tour”, της έστειλα ένα πραγματικό κλαδί ελιάς και ένα σημείωμα στο οποίο απολογήθηκα για το δικό μου κομμάτι», ανέφερε.

«Σκέφτηκα ότι ξεκινούσε κάτι νέο και μεγάλο και χρειαζόταν την υποστήριξη. Πραγματικά, καθώς τελείωνα τη δική μου περιοδεία, συνειδητοποίησα πόσα πολλά κοινά έχουμε και ίσως υπάρχουν μόνο πέντε άλλοι άνθρωποι στον κόσμο με τους οποίους μπορώ να κάνω την ίδια συζήτηση και να καταλάβουμε από πού προερχόμαστε και ότι θα έπρεπε να γιορτάζουμε τα κοινά μας, τη φιλία μας και να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον», πρόσθεσε.

Πρόσθεσε επίσης για την βραδιά συνάντησης τους στα βραβεία όσκαρ

«Απλώς την πλησίασα και της είπα: Hey, ξέρεις έχει περάσει πολύς καιρός και νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει λίγο και απλά ήθελα να πω τι ζητάω συγνώμη και είμαι πραγματικά εδώ για σένα και ότι σε αγαπώ Και ελπίζω ότι μπορούμε να γίνουμε φίλες στο μέλλον», περιέγραψε.

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο και να εμπιστευόμαστε μία την άλλη, επειδή είναι θέμα εμπιστοσύνης», υπογράμμισε.

Η Katy Perry και η Taylor Swift αντάλλαξαν τηλέφωνα και στην πορεία σκέφτηκαν την ιδέα της συνάντησής τους στο music video του «You Need To Calm Down».

«Είχε αυτή την πραγματικά cool ιδέα και είπα: Ναι, ας μιλήσουμε γι’ αυτό. Με προσκάλεσε στο σπίτι της και μου έφτιαξε μερικά cookies. Εκείνη έφτιαξε εκείνα τα cookies και ήταν πραγματικά νοστιμότατα», σχολίασε η Katy Perry.

«Θα βλεπόμαστε στους διαδρόμους της μουσικής βιομηχανίας και δεν θα αποφεύγουμε η μία την άλλη, θα αγκαλιαζόμαστε. Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό που είχαμε αυτή την ευκαιρία να αλλάξουμε και ελπίζω ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να μάθουν από αυτό.»